المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : الآن : تنصيب Windows XP من الألف إلى الياء + نسخة Xp Sp3 خام



الصفحات : 1 2 [3] 4

Bahaa Hamam
13-10-2010, 15:58
أولاً : الشكر لصاحب الموضوع على الشرح الطيب و إفادة الجميع وجزاك الله خير :)

ثانياً : هذه بعض السيريالات اللتي تعمل وجربيتها شخصياً وأنا الآن قيد تثبيت النظام



بارك الله فيكم

جزاك الله خيرا يا اخي
جربت السريال الاول واشتغل تمام

Master Luma
15-10-2010, 23:01
شباب انا حملت الويندوز الخام ده وحرقته واحترق تمام بس ماشتغل ماتطلعلي الرساله اللي تجي في البدايه عشان اضغط ويدخل في الفرمته ليش
للعلم انا عمري حرقت اي شي انا جديد في الحرق هل يمكن يكون مشكل في اعدادات البرنامج ولا ايش انا حرقته اكثر من مرتين وبدون فائده
ساعدوني ارجوكم عاوز كيف احرق بالطريقه السليمه ولا الويندوز يلزمه شي ناقص -_-

Master Luma
17-10-2010, 13:13
وينكم يا ناس ..... تبا -_-
انا حليت المشكل بس ماعرفت افعل النسخه تقولي 60 يوم وتنتهي ايش هو الحل والتحيثات اللي تكلمتم عنها ماتشتغل

mr.ismaiel
24-10-2010, 23:58
شكرا وجزاكم الله خيرا

GAK-SPARO
09-11-2010, 09:20
موضوع قوي اشكرك اخي على الموضوع الاكثر من مفيد وبارك الله فيك لك مني اجمل تحيه

GAK-SPARO
09-11-2010, 09:21
شباب انا حملت الويندوز الخام ده وحرقته واحترق تمام بس ماشتغل ماتطلعلي الرساله اللي تجي في البدايه عشان اضغط ويدخل في الفرمته ليش
للعلم انا عمري حرقت اي شي انا جديد في الحرق هل يمكن يكون مشكل في اعدادات البرنامج ولا ايش انا حرقته اكثر من مرتين وبدون فائده
ساعدوني ارجوكم عاوز كيف احرق بالطريقه السليمه ولا الويندوز يلزمه شي ناقص -_-

عدل اعدادات البوس وضع الاقلاع من السي دي روم

mestapha2005
22-11-2010, 13:57
شكران على الموضوع المتميز واصل جوك الله خيراً

A7mdSaleM
26-11-2010, 07:17
شكرا اخى الكريم على الويندوز الرائع بمعنى الكلمة سريع واخف :)
لكن انا وانا بسطبه طلب السريال وانا مكنش معايا
فرفضت ادخل السريال وقلت فيما معناه لاحقها
حاليا انا شغال عليه وتمام لكن بيظهرلى مفتاح جمب الساعه كل شوية
لما اضغط عليه يظهرلى ده



https://img684.imageshack.us/img684/7730/screenshot1pu.jpg

heshamzn
26-11-2010, 20:15
شكرا علي المتابعة وفي انتظار حضرتك




إتفضل يا اخي

https://rapidshare.com/files/119360221/VMware.Workstation.v6.0.4.93057.Incl.Keymaker-EMBRACE.part1.rar
https://rapidshare.com/files/119365751/VMware.Workstation.v6.0.4.93057.Incl.Keymaker-EMBRACE.part2.rar
https://rapidshare.com/files/119371187/VMware.Workstation.v6.0.4.93057.Incl.Keymaker-EMBRACE.part3.rar
https://rapidshare.com/files/119371821/VMware.Workstation.v6.0.4.93057.Incl.Keymaker-EMBRACE.part4.rar
https://rapidshare.com/files/119371826/VMware.Workstation.keygen.rar

أو
https://www.4shared.com/file/r5s5sGYc/VMware_Workstation_Portableexe.htm

https://www.megaupload.com/?d=3X34Y5K2
https://www.megaupload.com/?d=8I4GVJHT
https://www.megaupload.com/?d=O0WZO182
https://www.megaupload.com/?d=TROT3AUO
https://www.megaupload.com/?d=USCGI32C

أو رابط تورنت
https://www.torrenthound.com/torrent/572bf8a757d51905d7f623c5b08780fa26694fcd

غلطت وحملت من روابط الربيد شير طلع فى النهاية فى باسورد لفك الضغط يا ريت يا اخى لما تضع روابط تكمل الجميل وتضع الباسورد

Fu'ad
27-11-2010, 14:16
شكرا اخى الكريم على الويندوز الرائع بمعنى الكلمة سريع واخف :)
لكن انا وانا بسطبه طلب السريال وانا مكنش معايا
فرفضت ادخل السريال وقلت فيما معناه لاحقها
حاليا انا شغال عليه وتمام لكن بيظهرلى مفتاح جمب الساعه كل شوية
لما اضغط عليه يظهرلى ده



https://img684.imageshack.us/img684/7730/screenshot1pu.jpg

أمامك هذا الملف :
https://www.4shared.com/get/NNLlSWXf/AntiWPA.html
شغّل AntiWPA3 منه و أترك الباقي عليه ،،،

أو من هنا ملف آخر :
https://rapidshare.com/files/293571196/ChangeWinXPKey.rar


.

A7mdSaleM
28-11-2010, 03:28
أمامك هذا الملف :
https://www.4shared.com/get/NNLlSWXf/AntiWPA.html
شغّل AntiWPA3 منه و أترك الباقي عليه ،،،

أو من هنا ملف آخر :
https://rapidshare.com/files/293571196/ChangeWinXPKey.rar


.
شكرا اخى الكريم على الرد :)
ولكن رابط ال 4 شيرد يعطينى You must enter a password to access this file.
واسف على السؤال مرة اخرى

event88
28-11-2010, 09:26
شكرا اخى الكريم على الرد :)
ولكن رابط ال 4 شيرد يعطينى You must enter a password to access this file.
واسف على السؤال مرة اخرى

كلمة السر :
arabhardware
:)

aymanfathy521
26-12-2010, 02:05
أخى الكريم اطلب منك رفع ال Loader على موقع آخر غير الرابد شييير وجزاك الله خيرا

Fu'ad
26-12-2010, 12:11
أخى الكريم اطلب منك رفع ال Loader على موقع آخر غير الرابد شييير وجزاك الله خيرا


تمّ رفع الملفّ على الـ 4shared ، الرّابط في المشاركة الأولى التي تمّ تعديلها ،،،


.

ميدوووو2009
26-12-2010, 21:10
مشكوووووووووووووووور
بس عملت الخطوات السابقة وكلة تمام بس عندما ازيل الاسطوانة الجهاز لايشتغل بيجيب الشاشة السوداء وعند وضع الاسطوانة يشتغل الويندوز بس بعرف الشاشة من تاني ارجو المساعدة لان الاسطوانة بالجهاز الرجاء الارسال علي الايميل [email protected] شكرا جزيلا

عروس
19-01-2011, 17:08
السلام عليكم

موضوع اكثر من رائع الصراحه

بس ياريت لو ممكن تشرحلنا بالصور طريقة تفعيل النسخه وعمل التحديثااات

لاني مبتدئه و ما عرفت :(
ولك جزيل الشكر

عروس
19-01-2011, 23:08
طيب لو سمحت

كل ماحولت نزل الويندوز يطلعلي هيك

https://www9.0zz0.com/2011/01/19/21/521836084.png


شو الحل؟؟

عروس
20-01-2011, 16:20
والحل؟؟:(:(:(

حسام كريته
21-01-2011, 10:49
تسلم والله على هذا المجهود الرائع

عروس
22-01-2011, 18:50
لو سمحتو في حدا عندو حل ؟؟

محمد سعيد العطا
19-02-2011, 20:33
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
ممكن لو عند حضرتك فكره عن فرمته وتقسيم الهارد من الدوس حضرتك تفيدني
وشرح حضرتك رائع

DR ! ZERO
19-02-2011, 20:58
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
ممكن لو عند حضرتك فكره عن فرمته وتقسيم الهارد من الدوس حضرتك تفيدني
وشرح حضرتك رائع


أسهل طريقة بأسطوانة ويندوز تقدر تفرمت الهارد و تقسمه من جديد .

محمد سعيد العطا
20-02-2011, 10:05
طيب لو سمحت

كل ماحولت نزل الويندوز يطلعلي هيك

https://www9.0zz0.com/2011/01/19/21/521836084.png


شو الحل؟؟
السلام عليكم
انا علي حسب علمي إن انت لازم يكون عندك برنامج iso
لو عايز تنزلها من الويندوز من جوه
وبعد ما تنزل البرنامج تضغط f6 او من tools اختار mount to virtual memory
وبعد كده تختار مكان النسخه
وتضغط علي كلمه mount في مربع الحوار
هتلاقي في icon شبه بتاعت السي دي
اضغط عليها وابدأ نزل النسخه
وممكن بردو من نفس البرنامج تحرق النسخه علي اسطوانه

mr:hossam
18-03-2011, 04:37
جزاك الله خيرا يا اخى

الاسكيمو
21-03-2011, 02:40
شرح رائع .. شكرا لك

mokhtar2002
21-03-2011, 12:50
شرح وافى وممتاز

ron_hyatt
29-03-2011, 22:04
السلام عليكم

اولا شكرا جزيلا علي الموضوع الرائع و لي سوءال : هل توجد بهذه النسخة تعريفات الساتا ؟

شكرا مقدما علي الرد :)

amr 83
02-04-2011, 02:25
والله فعلا انتوا شباب مثقف ومحترم بالرغم من انى اعرف اسطب اى نظام تشغيل بس انا بردوا قريت طريقة شرحك لانها ممتعة وشكرا كمان للاستاذ المحترم اللى تدخل فى الموضوع بأحترام كامل لوضع كود التفعيل والتحديث وفعلا انتوا شباب يفتخر به وعشان انتوا محترمين وكل اللى ردوا على الموضوع محترمين انا هاشيل ويندوز 7 من الجهاز وهاحط xp عشان شكلها نسخة اخر حاجة :)

محمود باشا
03-04-2011, 02:28
شكرا اخى الكريم على الشرح الجميل

DreAmO
17-04-2011, 03:12
شكرا لكن الروابط لا تعمل أرجو إعادة رفعها