المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مشكله فى سوفت وير راوتر d-link dsl-g624t



الصفحات : [1] 2

midogado
31-12-2010, 07:16
السلام عليكم ورحمه الله
---------------------------------
مشكلتى هى انى حاولت اعمل تحديث للراوتر d-link dsl-g624t .. لكن للاسف بعد عمل التحديث .. لقيت الراوتر مش شغال ولا بيفتح صفحه الرواتر ولمبه الباور هى اللى مضاءه فقط .. بحثت فى منتديات كتير عن الحل ولكن دون فائده .. انا عرفت ان فى طريقه لتنزيل سوفت وير جديد للرواتر عن طريق كابل يتم توصيله بالراوتر .. لو ممكن يا اخوانى تساعدونى وتعطونى الطريقه دى .. ولو عايزينى اصور لكم بورده الراوتر مفيش مشكله بس ياريت تساعدونى بحل للمشكله دى .. وشكرااا :confused:

midogado
31-12-2010, 17:13
ما المشكله يا جماعه ؟؟ مفيش حد عارف حل للمشكله دى خالص ولا مكسلين تكتبوا رد !!

المحب لدين الله
31-12-2010, 17:22
اولاً اخي الكريم وصل الباور بالروتر وكابل النت ورك على الجهاز على طول من غير سويتش وادي كارت الن عند اى بى الروتر كامثال

192.168.1.4 IP
255.255.255.0
192.168.1.1 ده الجيت واى بتاع الروتر

وبعد كده حاول تدخل على صفحة الروتر عادي من غير ما تركب كابل التليفون فى الروتر وبعد كده حاول تعمل التحديث من داخال الروتر ذات نفسه وبعد ما يعمل ريسترت خاليه يعمل كمان مرة ريسترت وبعد كده وصل التليفون وشيل الاى بي من كارت الن عندك وخليه ياخد جيت واى اوتوماتيك وشوف ان شاء الله بعد كده هتقدر تفتح صفحة الروتر ام لا

والشيء الثاني انك تريح بالك وتعمل ريسيت ديفولت للروتر كله من خلال فتحت الرسيت اللى فى الروتر

midogado
31-12-2010, 17:40
شكراااا يا اخى على الرد .. انا جربت دا كله ولكن للاسف صفحه الراوتر عنوانها تغير او ليست موجود اساسا .. لان السوفت وير حصل فيه عطل تقريبا .. ولما اجى اعمل الايبهات اتوماتيك لا اجد ايبى موجود للجات واى !!! ياريت لو اعرف الطريقه اللى هى بيوصلوا كابل داخل الراوتر وينزلوا السوفت وير عن طريق الدوس ..

المحب لدين الله
31-12-2010, 17:42
شكراااا يا اخى على الرد .. انا جربت دا كله ولكن للاسف صفحه الراوتر عنوانها تغير او ليست موجود اساسا .. لان السوفت وير حصل فيه عطل تقريبا .. ولما اجى اعمل الايبهات اتوماتيك لا اجد ايبى موجود للجات واى !!! ياريت لو اعرف الطريقه اللى هى بيوصلوا كابل داخل الراوتر وينزلوا السوفت وير عن طريق الدوس ..




اخي حاول تعمل للروتر ريسيت من الزر اللى فى ظهر الروتر وبعد ذلك قوم بتنزيل التحديث مرة اخري

ahmedelsabbagh
31-12-2010, 21:13
اخى الكريم ..
انا كان عندى نفس الراوتر وقابلتنى نفس المشكلة وهى ان ال firmware فيه مشكلة ..

لو اتبعت الخطوات اللى فى الرابط التالى سوف تتمكن من علاج مشكلتك
https://oldwiki.openwrt.org/OpenWrtDocs%282f%29Hardware%282f%29D%282d%29Link%2 82f%29DSL%282d%29G624T.html

ويمكنك ايضا ان تحمل لهذا الراوتر اكثر من سوفتوير بخلاف السوفت الاصلى مثل Openwrt او routertech وهى سوفتوير مفتوحة المصدر تتيح لك امكانيات اضافية وخواص مختلفة للراوتر .

بالتوفيق .

---------

هناك طريقة اخرى لتحميل السوفت بإستخدام الرابط فى المرفقات .

--
متتعبش نفسك وتوديه لحد يصلحه لأن انا وقتها وديت الراوتر للتوكيل ولم يستطيعوا اصلاحه ولكن بعد اكثر من اسبوع من البحث والتجربة تمكنت الحمد لله من علاجه .

midogado
01-01-2011, 15:40
شكراااا يا اخوانى على الرد .. يا اخ احمد ياريت لو فى شرح اكتر انا اسف لانى اول مره تقابلنى المشكله دى .. ياريت لو تفهمنى اعمل ايه بالضبط .. علشان انا تايهه .. شكراا

ahmedelsabbagh
02-01-2011, 11:12
شكراااا يا اخوانى على الرد .. يا اخ احمد ياريت لو فى شرح اكتر انا اسف لانى اول مره تقابلنى المشكله دى .. ياريت لو تفهمنى اعمل ايه بالضبط .. علشان انا تايهه .. شكراا




اليك الخطوات الاسهل بإستخدام البرنامج المرفق السابق ....

- اعمل IP الجهاز عندك 192.168.1.2
- اقفل الراوتر بإزالة كابل الباور
- افتح البرنامج المرفق السابق واكتب فى اول خانة ال IP التالى 192.168.1.1
- اوصل الباور للراوتر وفى نفس الثانية اضغط على الزر Retrieve اللى امام ال IP
- وانتظر هل هناك بيانات ستظهر فى المربع اللى فى المنتصف ام لا ...
- اذا لم تظهر بيانات فى المربعات اللى فى الوسط ستعيد ماسبق حتى يتم الاتصال بال Bootloader \
- اذا تم الاتصال ستضغط على زر Flash
- ثم تضغط على firmware ثم تختار download وتحدد له ملف ال firmware المراد ... وانتظر حتى انتهاء التحميل ثم اضغط على reboot .

midogado
02-01-2011, 17:41
للاسف لايستطيع ان يتصل بالــ bootloader للراوتر .. مش عارف اعمل ايه ؟؟ :(

ahmedelsabbagh
02-01-2011, 18:22
للاسف لايستطيع ان يتصل بالــ bootloader للراوتر .. مش عارف اعمل ايه ؟؟ :(


اكتب الامر ده فى الراوتر
ftp 192.168.1.1
بعد فتح الراوتر مباشرة

الاتصال بال bootloader يتم فى خلال ثوانى من فتح الراوتر وان شاء الله ميكونش فيه مشكلة لأن ده اهم شىء .

عليك بتكرار المحاولة وان شاء الله خير .

..

midogado
03-01-2011, 18:13
تقريبا فى مشكله فى البوت لودر .. لان جربت كذا برنامج .. ومش قادرين يتصلوا بالراوتر .. انا شكلى هرمى الراوتر واريح دماغى احسن :( شكراااا يا احمد على المساعده .. وجزاك الله خير انت واللى شاركونى فى الموضووع.

ahmedelsabbagh
07-01-2011, 14:39
- هل توصلت الى حل .

midogado
08-01-2011, 01:35
لا يا اخى للاسف ..

tn1980
19-02-2011, 02:06
الاخ العزيز انا كان عندى نفس المشكله مع الروتر g624t ولقيت الحل بعد للاسف ما اشتريت روتر تانى عموما لو لسه عاوز سيستم الروتر بلغنى موجود

midogado
24-02-2011, 05:53
ياريت يا اخى تشوف لى حل للمشكله دى ؟؟ وتشرح لى كيف حليت المشكه وربنا يجزاك خير

tn1980
25-02-2011, 10:52
https://www.mediafire.com/?1mw0tmdkyqq
هتحمل الملف ده وكل اللى هتعمله انك هتوصل الروتر وتضغط على الملف مرتين وتسيبه لما يخلص

tn1980
25-02-2011, 10:56
يا ريت تبقى تبلغنى

midogado
26-02-2011, 20:03
لاسف .. بعد ما بشغل البرنامج واضغط على الايقونتين اللى فى البرنامج .. يشتغل ومش يعمل حاجه .. ازاى اعرف اذا كان البرنامج بيحمل السوفت على الراوتر ولا لا ؟؟ والوقت المستغرق فى عمليه التحميل ..

yazan005
10-03-2011, 01:39
السلم عليكم
انا عندي نفس المشكلة ولكن اكبر
لان استعرت الراوتر من صديقي و حدث نفس العطل
الراوتر نوع d link dsl 2640u
انا خجلان ارجع الراوتر لصديقي بهذه الحالة لذا ارجو المساعده لو تفضلتم علي
حاولت كثيرا ولكن دون فائده
ارجو مراسلتي على البريد الموجود وشكرا على المعلومات القيمه
يزن ابراهيم
سوريا
[email protected]

حسن غباش
29-10-2012, 16:32
ياريت يا اخى تشوف لى حل للمشكله دى ؟؟ وتشرح لى كيف حليت المشكه وربنا يجزاك خير :(

حسن غباش
30-10-2012, 07:07
شكرا لك

kalll
12-01-2013, 17:54
جزاك الله خير

bebo8166
14-07-2013, 02:47
شكرا ليك

tottimusic
19-07-2013, 01:37
روابط برنامج لا تعمل

ahmedabdw
19-10-2013, 00:08
جزاك الله خير

ahmedabdw
19-10-2013, 00:15
جزاك الله خير

االجوهري
28-12-2013, 14:55
شكرااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

anasasad
20-05-2014, 22:07
thanks

tihami
29-11-2014, 00:43
merciiiiiiiiiiii

gigantic
12-02-2015, 00:19
انا عندى نفس المشكلة وللاسف جربت برامج كتير ومفيش فايده